Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στο πρόσωπο (Βίντεο)

||
||

Οικογενειακή τραγωδία χθες το βράδυ στη Ζαχάρω όπου ηλικιωμένος πατέρας σκότωσε τον γιο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας, ηλικίας 86 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά, καθημερινά, τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στη Μηλέα. Με τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά.

Ο μικρότερος γιος του είχε κατέβει, λόγω κορονοϊού, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Ο πατέρας σύμφωνα με πληροφορίες του oncamera.gr ήταν βίαιος χαρακτήρας και όλα αυτά τα χρόνια ασκούσε ενδοοικογενειακή βία.

Η κοινωνία ήξερε, (αλλά όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, στα χωριά), σιωπούσε αφήνοντας το θέμα να μεγαλώνει.

Τη Δευτέρα είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί.
Πρίν συναντήσει τον πατέρα του είχε περάσει από το καφενείο του χωριού, και γυρνώντας στο σπίτι ο πατέρας του τον περίμενε στις σκάλες με την καραμπίνα. Μόλις έφτασε κοντά του τον πυροβόλησε στο πρόσωπο, ο γιός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και κατέληξε.
Ο δράστης ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν και λίγο πριν φτάσει το περιπολικό στο σπίτι του, έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του, πάτησε την σκανδάλη και αυτοκτόνησε.

Η Αστυνομία τώρα ερευνά το τι έχει συμβεί με αυτή την υπόθεση.