• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΕΙΔΗΣΕΙΣ»ΕΛΛΑΔΑ»Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι κρύβει η υπόθεση του ποινικού που τον απειλούσε – Γιατί ήθελαν να του κλείσουν το στόμα
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι κρύβει η υπόθεση του ποινικού που τον απειλούσε – Γιατί ήθελαν να του κλείσουν το στόμα

By NEWS ROOM17/04/2021No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
||
||
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Εξέλιξη η οποία ενδέχεται να επηρεάσει καθοριστικά την πορεία των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ χαρακτηρίζουν αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας την ταυτοποίηση του ανθρώπου ο οποίος απειλού

σε τον δολοφονηθέντα δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες έμαθαν για το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είχε απειλήσει όχι μόνο τον δημοσιογράφο αλλά και αστυνομικό, επανεξετάζοντας μια υπόθεση του 2016.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, εξετάζοντας εξονυχιστικά τις δημοσιεύσεις του θύματος στο προσωπικό σάιτ bloko.gr που διατηρούσε κατάφεραν να καταλήξουν στην ταυτότητά του ανθρώπου που τον απειλούσε. 

Η ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος είχε ήρθε σε επικοινωνία με έναν άνθρωπο το 2016 γιατί είχε πληροφορηθεί ότι ένα σύστημα ποινικών κρατουμένων είχε φτιάξει συμβόλαιο θανάτου εναντίον ενός αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας.

Κάνοντας τη σύνδεση, η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που είχε το 2016 στοχοποιήσει τον αξιωματικό και στη συνέχεια τον δημοσιογράφο, κάτι που δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα.

Ζητούμενο είναι πλέον και ερώτημα που προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι Αρχές, αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σχέση με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Οι αξιωματικοί των τμημάτων της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει πληθώρα στοιχείων, τα οποία, σύμφωνα με πηγές, τους έχουν οδηγήσει σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων αλλά και αριθμό υπόπτων τόσο για τους φυσικούς αυτουργούς, όσο όμως και για εκείνον ο οποίος διέταξε την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου.

 

Τι κρύβει το κείμενο της 3ης Ιουλίου 2020

Η έρευνα κινείται σε δύο επίπεδα, προσπαθώντας να αποκαλύψει τόσο τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της στυγερής δολοφονίας. Όπως αναφερθεί, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι στα κείμενα του δημοσιογράφου στην ιστοσελίδα του, το bloko.gr, μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση δολοφονίας.

Ένα τέτοιο θεωρείται αυτό που είχε γράψει στις 3 Ιουλίου του 2020.

«Κατόπιν όλων αυτών, επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχε δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχομένου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την διαπλοκή του (όνομα) με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει» έγραφε ο δημοσιογράφος.

Στην ουσία, στο παραπάνω απόσπασμα ο Γιώργος Καραϊβάζ λέει ότι συναντήθηκε με κάποιον που είναι στο κέντρο και ο οποίος τον απειλούσε. Από τα γραφόμενα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό άτομο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται σε ποιον αναφέρεται…

«Ανοίγουμε παρένθεση για να διευκρινίσω πως στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, τον είχα ενημερώσει και για τη διεύθυνση της κατοικίας μου, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, αλλά κυρίως για να μην… κουράζονται» συμπλήρωνε στο κείμενο. 

«Τον πυροβολούσαν κατά ριπάς… το μυαλό μου αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου που «πάγωσε».

Όπως αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας, ένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους που το μοιραίο μεσημέρι εργάζονταν στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και είδαν μπροστά στα μάτια τους την εκτέλεση του δημοσιογράφου, είδε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, όπως μετέδωσε ο ALPHA, είπε: «Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να ‘ναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα».

Αμέσως, κάλεσε την αστυνομία. «Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά…».

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι δύο δικηγόροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για να δηλώσουν παράσταση πολιτική αγωγή, όπως αναφέρει το in.gr

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΥΠΟΘΕΣΗ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

viasmos 3 Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

16/07/2025
mitsotakis INTIME 3 768x480 1 Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

12/07/2025
metanastes 1 600x375 1 Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

09/07/2025

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA