Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα

Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα

Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα

Κυριαρχία της ΝΔ με μεγάλο προβάδισμα 18 μονάδων καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση της Pulse, με ποσοστό 33%, έναντι του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την πλειοψηφία να είναι αρνητική για πρόωρες εκλογές.

Ειδικότερα, στη νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, στο διάστημα από 1 με 3 Απριλίου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15%, το ΠΑΣΟΚ 12,5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 9%, το ΚΚΕ με 8,5%, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5% και οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά με 3%. Οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου μετρήθηκαν στο 1,8%.

Αρνητική η πλειοψηφία για πρόωρες εκλογές

Αρνητική στο ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών, που έφερε ως αίτημα ο Στέφανος Κασσελάκης, εμφανίζεται η πλειοψηφία των πολιτών

image 1
Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα 5

Το 51% των δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές, το 35% είναι θετικό ως προς τη διεξαγωγή τους, ενώ το 14% απέφυγε να απαντήσει.

Ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, καθώς το 58% δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές.

image 2
Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα 6

Θετικό το 61% στην προανακριτική για τα Τέμπη

Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο κόσμος εμφανίζεται θετικός στην προανακριτική για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, το 61% λέει «ναι» στη σύσταση προανακριτικής για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ενώ το 28% δηλώνει αρνητική διάθεση.

Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα

Όσον αφορά τα θέματα που προβληματίζουν τους πολίτες, στην κορυφή βρίσκεται η ακρίβεια σε ποσοστό 44% και αμέσως μετά η εγκληματικότητα με 7%. Έπειται η Υγεία με τη Δικαιοσύνη σε ποσοστό 5%.

Ο Μητσοτάκης καταλληλότερος για πρωθυπουργός – Στη δεύτερη θέση ο… κανένας

Την ίδια ώρα, καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ποσοστό 34%, ενώ στη δεύτερη θέση ο… κανένας σε ποσοστό 23%. Ακολουθούν ο Στέφανος Κασσελάκης με 12%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 8%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 7% και ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με 5%.

image 3
Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα 7
image 4
Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματίζουν ακρίβεια και εγκληματικότητα 8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…