Δήμος Διονύσου: Ξεκινάει άμεσα η αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών

Δήμος Διονύσου: Ξεκινάει άμεσα η αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών

Δήμος Διονύσου: Ξεκινάει άμεσα η αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών

Ο Δή,μος Διονύσου αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου ενέκρινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το πρακτικό του γνωμοδοτικού οργάνου (ΑΡ. 32Α Ν. 4412/2016 & ΠΑΡ. 1 ΑΡ. 43 Ν. 4605/2019) και ανέθεσε σε πέντε αναδόχους, εκ των συνολικά 15 που κλήθηκαν, την προμήθεια υπηρεσιών αποκομιδής (μεταφοράς και διαχείρισης) βιοαποδομήσιμων υλικών ή/και τυχόν αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ). 

Ως εκ τούτου, οι εταιρίες θα αναλάβουν τάχιστα με οχήματα και προσωπικό τον καθαρισμό κάθε δημοτικής κοινότητας, σε όλη την έκταση του Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι το διαγωνισμό για τον καθαρισμό του Δήμου Διονύσου, που ξεκίνησε από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ακολούθησαν συνεχείς ενστάσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει έως σήμερα τελεσιδικήσει.

Η νέα Δημοτική Αρχή, ως όφειλε, κινήθηκε άμεσα για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος για το Δήμο μας, που αφορά τους τομείς της πυρασφάλειας – πυροπροστασίας αλλά και της καθαριότητας.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η διατήρησή του σε άψογη  κατάσταση είναι υπόθεση όλων μας. Δεδομένου ότι μαζί χτίζουμε το Αύριο του Δήμου μας, είναι ανάγκη να προβούμε από κοινού, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, σε ενέργειες προκειμένου να το διατηρήσουμε όμορφο, καθαρό και ασφαλή από κινδύνους πυρκαγιών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…