Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με Αμπελουργούς

Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με Αμπελουργούς

Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με Αμπελουργούς

Μάδης Αμπελουργοί

Συνάντηση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη με εκπροσώπους της διοίκησης του Αγροτικού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/02.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκπροσωπώντας τον συνεταιρισμό, οι Παναγιώτης Σταμάτης, πρόεδρος, Σωκράτης Δημητράκης, αντιπρόεδρος και Σταύρος Δάβαρης, ταμίας ενώ παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δάβαρης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Παιανίας Γιάννης Χελιδονόπουλος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα και ασφάλεια του χώρου. Προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνήθηκε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 4 Μαρτίου με την παρουσία μηχανικού ώστε να γίνει πλήρης καταγραφή των ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης επανέλαβε πως παραμένει στο πλευρό τους όπως άλλωστε έχει πράξει τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας τον σημαίνοντα ρόλο των αγροτών και ειδικότερα των αμπελουργών στην τοπική κοινωνία.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η στενή συνεργασία ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του αγροτικού τομέα στον Δήμο Παιανίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…