Δήμητρα Κεχαγιά: «Θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον!»

Δήμητρα Κεχαγιά: «Θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον!»

Δήμητρα Κεχαγιά: «Θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον!»

Δήμητρα Κεχαγιά

Σε ανάρτησή της, στα Κοινωνικά Δίκτυα, η πρώην Δήμαρχος Πεντέλης κι επικεφαλής της Παράταξης «Συμπολιτεία» Δήμητρα Κεχαγιά, αναφέρει τα εξής:

«Η παρουσία σας στην κοπή της πίτας της «Συμπολιτείας» ήταν πραγματικά συγκινητική! Ήταν άλλη μια απόδειξη ότι η ιστορική μας παράταξη δεν αποτελεί έναν απλό πολιτικό φορέα στην πόλη μας, αλλά μια μεγάλη και στιβαρή παρέα ανθρώπων με σχέσεις που έχουν σφυρηλατηθεί πάνω σε αξίες αναλλοίωτες και διαχρονικές.

Άλλωστε τα μεγάλα πράγματα γίνονται από ωραίες και δημιουργικές παρέες.

428523627 7363685587030611 6955241832072472490 n
Δήμητρα Κεχαγιά: «Θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον!» 2

Και στη «Συμπολιτεία» μας περισσεύουν οι δημιουργικοί άνθρωποι.

Γι’ αυτό πετύχαμε τόσα πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της «Συμπολιτείας» που εργάστηκαν για την υπέροχη αυτή βραδιά και να ευχηθώ σε όλους υγεία, χαρά και δημιουργικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…