Χρήστος Αηδόνης: «Αλλάζουμε τη λυπηρή κατάσταση των αθλητικών υποδομών!»

Χρήστος Αηδόνης: «Αλλάζουμε τη λυπηρή κατάσταση των αθλητικών υποδομών!»

Χρήστος Αηδόνης: «Αλλάζουμε τη λυπηρή κατάσταση των αθλητικών υποδομών!»

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης ,σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θάνο Οικονόμου.

Ο Δήμαρχος επιθεώρησε αθλητικούς χώρους σε συνέχεια σχετικών υπομνημάτων που έλαβε από συμβούλους μηχανικούς, αλλά και εν όψει προγραμματισμένων συναντήσεων με τα αθλητικά σωματεία του Δήμου.

Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας των επιθεωρήσεων δήλωσε: «Η κατάσταση των αθλητικών υποδομών μας είναι λυπηρή. Δεν είναι αυτές οι υπηρεσίες που θέλουμε να προσφέρουμε στους Δημότες και τους Συλλόγους μας.Ο πολίτης βλέπει αναρτημένες ταμπέλες προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ και αναζητά κυριολεκτικά να βρει σε ποιο έργο αναφέρονται. Είναι σαφές πως για την προηγούμενη διοίκηση ο Αθλητισμός δεν ήταν προτεραιότητα. Οι τοπικές κοινωνίες μας, οι νέοι μας, πρέπει να έχουν χώρους σύγχρονους και ασφαλείς, χωρίς εκπτώσεις. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και μιλούν από μόνες τους. Αυτό αλλάζει».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…