Άνοδος στην τιμή του αργού πετρελαίου

Άνοδος στην τιμή του αργού πετρελαίου

Άνοδος στην τιμή του αργού πετρελαίου

Την ενίσχυση των τιμών του πετρελαίου είχε ως αποτέλεσμα η η κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, σε συνδυασμό με την αισιόδοξη πρόβλεψη του ΔΝΤ για την παγκόσμια ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου οι ΗΠΑ θα απαντήσουν στην πρόσφατη επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες στην Ιορδανία την Κυριακή.

«Είναι πολύ πιθανό να δείτε μια κλιμακούμενη απάντηση, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει πολλαπλές ενέργειες, όχι μία ενέργεια», δήλωσε νωρίτερα ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Παράλληλα, το ΔΝΤ αναθεώρησε ανοδικά την εκτίμηση του για την παγκόσμια ανάπτυξητο 2024 στο 3,1% και στο 3,2% το 2025, επικαλούμενο την ανθεκτικότητα της αμερικανικής οικονομίας και τα δημοσιονομικά μέτρα τόνωσης στην Κίνα.

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο του αργού κέρδισε 1,04 δολ. ή 1,35% στα 77,82 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το Brent Μαρτίου στο μεταξύ, ενισχύθηκε κατά 47 cents στα 82,87 δολ. το βαρέλι. Το συμβόλαιο θα λήξει την Τετάρτη. Το πιο ακριβό συμβόλαιο του Απριλίου πρόσθεσε 67 cents στα 82,50 δολ. το βαρέλι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…