Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Ψεύδος ή ανικανότητα;»

Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Ψεύδος ή ανικανότητα;»

Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Ψεύδος ή ανικανότητα;»

Με αφορμή την αναβολή συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου, η Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» και ο επικεφαλής κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, μέσω δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, σχολιάζουν ως εξής:

Όλοι καταλαβαίνουμε την αξία της τεκμηρίωσης του «κατεπείγοντος» για τα θέματα που έρχονται έκτακτα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν τόσο εύκολα η απερχόμενη Δημοτική Αρχή αναβάλει τη συνεδρίαση με την «αιτιολογία» ότι χάλασαν τα μικρόφωνα.

Εάν το θεωρήσουμε δικαιολογία τότε πρόκειται περί ψεύδους. Εάν το θεωρήσουμε πραγματική αιτία, τότε περνάμε στην ανικανότητα ακόμα και να εκτελέσουν μία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Μένει να ελεγχθεί η αξιοπρέπεια των συμβούλων της επόμενης Δημοτικής Αρχής, ώστε να βάζουν «φρένο» στα πολλά εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα και να μην θέλουν να αιφνιδιάζουν για να παίρνουν αποφάσεις χωρίς χρόνο προετοιμασίας της Αντιπολίτευσης.

Ένα είναι σίγουρο. Η Παράταξή μας, με τις πιέσεις, τις επιστολές στους αρμόδιους φορείς και τις τοποθετήσεις, απέδειξε τη μεθόδευση, αλλά κυρίως την καταστροφή που θα προκαλέσει η δημιουργία ΜΕΒΑ στο Πικέρμι, με αποτέλεσμα ακόμα και η εισήγηση της Υπηρεσίας για το θέμα αυτό να είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ «αδειάζοντας» τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…