Κυκλική Οικονομία και πρωταγωνιστές του Διεθνούς Επιχειρείν

Στην εκπομπή «Creative Projects» του OnCamera.gr παρευρέθηκαν υψηλού επιπέδου επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν εντάξει τεχνικές και μεθοδολογίες της κυκλικής οικονομίας στο επιχειρείν τους και εκπρόσωπος του Πράσινου Ταμείου.

Η εκπρόσωπος της «Fabrique Republic» κα Κάκια Κοροβέση μας εξηγεί το καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού της εταιρείας, το οποίο εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες του σήμερα, στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Recycom» κ. Γιώργος Αράπης μας μιλάει για το πως η εταιρεία τα τελευταία χρόνια “γλίτωσε” από το πλαίσιο της υγειονομικής ταφής 20 εκατ. κιλά πλεονάζοντος ρουχισμού τα οποία θα κατέληγαν στα ΧΥΤΑ και κέρδισε το βραβείο WINNER στα Circular Economy Awards 2023.

Ο εκπρόσωπος του Πράσινου Ταμείου κ. Δημήτρης Χωματίδης ανέλυσε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για περιβαλλοντικές προτεραιότητες, για προστασία της βιοποικιλότητας, αλλά και τους οργανισμούς που θα συνεισφέρουν νέες οδούς σε στρατηγικά σημεία.

Ο Πρόεδρος του ERFC European Regional Framework for Cooperation κ. Νικόλας Πετρόπουλος, ανέφερε την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των φορέων του προγράμματος GREENLAND Med Project για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυναμική τους, αλλά και να αποτελέσουν την γενεσιουργό αιτία για τη δημιουργία πράσινων θέσεων εργασίας.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…