Αναφορά ακαθάριστου οικοπέδου – Συμμετέχω στην Πυρασφάλεια του Δήμου μου

Αναφορά ακαθάριστου οικοπέδου – Συμμετέχω στην Πυρασφάλεια του Δήμου μου

Αναφορά ακαθάριστου οικοπέδου – Συμμετέχω στην Πυρασφάλεια του Δήμου μου

πυρασφάλειας

Ο Μάρτιος ήταν ιστορικά ο πλέον θερμός μήνας. Η συλλογική συνεισφορά είναι επιτακτική ανάγκη για να καταστήσουμε την δημοτική μέριμνα έγκαιρη και αποτελεσματική.

Συνεπείς στην κοινωνική προσφορά μας, επαναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία μας για ενεργοποίηση των πολιτών και στήριξη των δημοτικών παρεμβάσεων στον κρίσιμο τομέα της πυρασφάλειας αδόμητων ιδιωτικών οικοπέδων και κοινόχρηστων δημοτικών χώρων.

Οφείλουμε όλοι να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά 1η Μαΐου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για κάθε οικόπεδο που θέλει καθαρισμό και εμείς θα ομαδοποιήσουμε και θα προωθήσουμε τις αιτήσεις σας στο πρωτόκολλο του Δήμου.

Έτσι βοηθάμε ενεργά τις υπηρεσίες να γνωρίζουν τα σημεία που χρήζουν επέμβασης, ώστε να αξιολογήσουν και να προγραμματίσουν τις ενέργειές τους.

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου

Επικεφαλής Παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…