Συρία: Αναχαίτιση ισραηλινών πυραύλων – Σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ

Συρία: Αναχαίτιση ισραηλινών πυραύλων – Σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ

Συρία: Αναχαίτιση ισραηλινών πυραύλων – Σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ

Η κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι καταρρίφθηκαν ισραηλινοί πύραυλοι πάνω από τη Δαμασκό, τη στιγμή που σειρήνες της αεράμυνας ήχησαν στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι έβαλε στο στόχαστρο συστοιχίες της αντιαεροπορικής άμυνας της Συρίας, μετά την εκτόξευση πυραύλου επιφανείας-αέρος προς την κατεύθυνση του Ισραήλ κατά τη διάρκεια αυτής που συριακά κρατικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ήταν σειρά ισραηλινών πυραυλικών πληγμάτων γύρω από τη συριακή πρωτεύουσα, τη Δαμασκό.

Πλήγμα αντιποίνων

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την αρχική επίθεση στην περιοχή της Δαμασκού, που σύμφωνα με συριακά ΜΜΕ είχε αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας στρατιωτικός και να τραυματιστούν άλλοι πέντε.

Ωστόσο, ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε πως προχώρησε σε πλήγμα αντιποίνων μετά την εκτόξευση αντιαεροπορικού πυραύλου, που είχε αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι σειρήνες της αεράμυνας σε τμήματα του Ισραήλ και στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη. Ο πύραυλος εξερράγη στον αέρα.

Νωρίτερα, η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι συστοιχίες της αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν αρκετούς ισραηλινούς πυραύλους πάνω από τη Δαμασκό.

Εκτόξευσε πυραύλους

Το Ισραήλ εκτόξευσε πυραύλους επιφανείας-επιφανείας από το κατεχόμενο Υψίπεδο του Γκολάν, οι περισσότεροι από τους οποίους αναχαιτίστηκαν και καταρρίφθηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Εξάλλου, σημειώθηκε ακόμη μία «ισραηλινή επίθεση» με πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από περιοχή νοτιοανατολικά της Βηρυτού, της πρωτεύουσας του Λιβάνου, σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση.

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…