Δολοφονία Άλκη: «Δέχομαι απειλές μετά τη δημοσίευσης της φωτογραφίας με τον Σαββίδη» λέει ο Κούγιας

Δολοφονία Άλκη: «Δέχομαι απειλές μετά τη δημοσίευσης της φωτογραφίας με τον Σαββίδη» λέει ο Κούγιας

Δολοφονία Άλκη: «Δέχομαι απειλές μετά τη δημοσίευσης της φωτογραφίας με τον Σαββίδη» λέει ο Κούγιας

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι εμπλεκόμενοι στην ενέδρα θανάτου που έστησαν στον άτυχο φίλαθλο του Άρη αρχίζουν να μιλούν και να δίνουν πρόσωπα και ονόματα για τον ρόλο τους στην δολοφονική επίθεση.

Μιλώντας στο MEGA και ερωτηθείς για τη σοκαριστική εικόνα που έδειξε στους δημοσιογράφους με τον Γιώργο Σαββίδη και το μαχαίρι, ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι η ανάδειξη αυτής της εικόνας έγινε κατόπιν επιθυμίας των γονιών του 19χρονου.

«Αυτή την εικόνα, εκείνος που μου την έστειλε μού είπε ότι ανέβηκε μετά την διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ- Άρης. Διασταύρωσα ότι υπάρχει όντως η φωτογραφία και ενημέρωσα» είπε και υποστήριξε ότι δέχεται απειλές.

«Δέχομαι απειλές μετά τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας, ωστόσο δεν με αγγίζει αυτό. Αυτή η φωτογραφία μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να σημαίνει και τίποτα» δήλωσε ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία χρόνια έχουν υπεισέλθει στο ποδόσφαιρο υπόδικοι που δεν φαίνονται ως πρώτα πρόσωπα λόγω του ποινικού μητρώου τους και δρουν με τέτοιου είδους μεθοδολογία. Είναι πλέον οργανωμένο έγκλημα» ισχυρίστηκε ο κ. Κούγιας.

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…