Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 9.00-13.00 από την Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και την Κοινότητα Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής «Ορθόδοξη Μαθητεία» σας προσκαλούν στην Αιμοδοσία που θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 9.00-13.00 στην Αίθουσα της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα – βλ. χάρτη).

Δώσε αίμα – Δώσε ζωή!

Η Αιμοδοσία αποτελεί ευκαιρία να κάνουμε πράξη το κήρυγμα του Ευαγγελίου για την Αγάπη. Η ευκαιρία αυτή θα δώσει την δυνατότητα σε συνανθρώπους μας να εξασφαλίσουν τις ανάγκες τους σε αίμα.

Σε περίπτωση πρόσφατης νόσησης με COVID-19 θα πρέπει την ημέρα της αιμοδοσίας να έχουν περάσει τουλάχιστον 14 ημέρες από τότε που βγήκε αρνητικό το test.

Σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε για την καταλληλότητα του αιμοδότη στις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://ekea.gr/αιμοδότης/

Σας περιμένουμε με χαρά!

Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» – Κοινότητα Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία»

The post Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 9.00-13.00 από την Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και την Κοινότητα Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής first appeared on AtticaToday.