Ίλιον: Ελεύθερη η 15χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον βιασμό του ανήλικου – “Δεν έχει ανάμιξη”, λέει ο πατέρας της

Χωρίς όρους αφέθηκε ελεύθερη η 15χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον βιασμό ανηλίκου στο Ίλιον.

Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερη η 15χρονη η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού συνομήλικού της στο Ίλιον, ενώ ο πατέρας της υποστηρίζει πως “η κόρη μου έχει διασυρθεί με απειλές και εκβιασμούς στα social media, έχει ουσιαστικά καταστραφεί”.

Μετά την κατάθεση υπομνήματος στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια για την υπόθεση στο Ίλιον με τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή, η ανήλικη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο πατέρας της 15χρονης που κατηγορείται για συμμετοχή στον βιασμό του παιδιού μίλησε στο Star, λέγοντας, ανάμεσα σε άλλα, ότι “μπλέξαμε αδίκως σε αυτή την υπόθεση”.

Υποστήριξε πως η κόρη του δεν έχει καμία ανάμιξη, δεν έχει δει το βίντεο, ούτε το σπίτι στο Ίλιον, προσθέτοντας πως “αν ήξερε κάτι θα είχε μιλήσει”.

Παράλληλα αποκάλυψε όμως πως “η 15χρονη του έχει διασυρθεί με απειλές και εκβιασμούς στα social media, έχει ουσιαστικά καταστραφεί, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Φοβάται, μία τραγική κατάσταση”.

Παραδέχτηκε πάντως πως η κόρη του γνώριζε τον 15χρονο, σημειώνοντας ότι ήταν φίλοι, είχαν βγει κάποιες φορές και πως είναι γνωστοί από το Δημοτικό.

The post Ίλιον: Ελεύθερη η 15χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον βιασμό του ανήλικου – “Δεν έχει ανάμιξη”, λέει ο πατέρας της first appeared on AtticaToday.