Δύσκολες ώρες για την Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή – Δεν δέχτηκαν αποφυλάκιση με “βραχιολάκι” οι βελγικές Αρχές

Δύσκολες ώρες για την Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή – Δεν δέχτηκαν αποφυλάκιση με “βραχιολάκι” οι βελγικές Αρχές

Δύσκολες ώρες για την Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή – Δεν δέχτηκαν αποφυλάκιση με “βραχιολάκι” οι βελγικές Αρχές

Προφυλακισμένη θα παραμείνει η Εύα Καϊλή, παρά το αίτημα της να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι και περιοριστικούς όρους

Τη συνέχιση της κράτησης της, στο πλαίσιο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate, αποφάσισαν οι βελγικές αρχές για την Εύα Καϊλή, που παρουσιάστηκε ξανά την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου στις Βρυξέλλεςγια να υποστηρίξει εκ νέου το αίτημά της για αποφυλάκιση υπό περιοριστικούς όρους, με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

H Eύα Καϊλή έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης εντός 24ώρου και να κριθεί τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Επίσης, σε ένα μήνα θα μπορεί να ζητήσει ξανά να αφεθεί ελεύθερη.

Η ανακοίνωση της βελγικής εισαγγελίας για την παράταση της κράτησης της Εύας Καϊλή

Εύα Καϊλή: Βασανιστήρια και μεσαιωνικές συνθήκες κράτησης καταγγέλουν οι συνήγοροί της

Οι δύο συνήγοροί της, Αντρέ Ριζόπουλος και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, προχώρησαν σε καταγγελίες για βασανιστήρια και για μεσαιωνικές συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή.

Ειδικότερα, οι δύο συνήγοροι τη κυρίας Καϊλή ανέφεραν ότι η πελάτισσά τους έμεινε στην απομόνωση για έξι ώρες, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ούτε να ζεσταθεί, ούτε να περιποιηθεί τον εαυτό της, καταγγέλοντας βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα και έκαναν λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως συμβαίνει στις γυναίκες μία φορά το μήνα είχε πολύ αίμα και δεν της επέτρεψαν ούτε να πλυθεί όλα αυτά σημαίνουν βασανιστήρια, όλα αυτά θυμίζουν Μεσαίωνα” είπε ο κ. Δημητρακόπουλος στις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Καϊλή εμφανίστηκε στην ακροαματική διαδικασία αρκετά ταλαιπωρημένη και κουρασμένη.

Κατά την άφιξή της φορούσε χειροπέδες, επέμεινε στην αθωότητά της, ενώ τόνισε την επιθυμία της να είναι με την κόρη της, είτε είναι μέσα είτε έξω από την φυλακή.

Ως προς την υπερασπιστική της γραμμή, ανέφερε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, τονίζοντας ότι άλλοι ευρωβουλευτές είναι ελεύθεροι και ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ η ίδια είναι στην φυλακή.

Σε συμφωνία με τις βελγικές αρχές ο Αντόνιο Παντσέρι

Εντωμεταξύ, σε συμφωνία με τις βελγικές δικαστικές αρχές έχει έρθει ο Αντόνιο Παντσέρι . Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, ο φερόμενος ως “εγκέφαλος” οργάνωσης που διέφθειρε Ευρωπαίους αξιωματούχους, έχει συμφωνήσει να δώσει “ουσιαστικές πληροφορίες”, αναλυτικά ονόματα και διευθύνσεις όλων των εμπλεκόμενων, με αντάλλαγμα ευνοικότερη ποινική μεταχείριση.

Ο Παντσέρι φαίρεται ήδη να έχει ομολογήσει τον χρηματισμό του Βέλγου ευρωβουλευτή Ταραμπέλα με 140.000 ευρώ, ενώ ο κύκλος των εμπλεκόμενων διευρύνεται, αφού στο Μιλάνο συνελήφθη και τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό και η λογίστρια του Παντσέρι, που φέρεται να συμμετείχε στο ξέπλυμα υψηλών χρηματικών ποσών.

The post Δύσκολες ώρες για την Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή – Δεν δέχτηκαν αποφυλάκιση με “βραχιολάκι” οι βελγικές Αρχές first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…