Το ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2023

 - OnCamera.gr

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μια μέρα γιορτινή για το ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου η σημερινή (Δευτέρα 16/1/2023) καθώς δεκάδες μέλη του παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε, κληθείς, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, όπως επίσης ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», κος Νικόλαος Κορωνιάς,  αλλά και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κος Χρήστος Μπισιώτης.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την σύντομη τελετή από τους ιερείς και αντάλλαξαν ευχές για ένα χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2023.  Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου εξέφρασε τις ευχές του, τον σεβασμό και την αγάπη του προς τα μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά και συνολικά την τρίτη ηλικία, δηλώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να βρίσκεται κοντά και να στηρίζει με κάθε έμπρακτο τρόπο, το μεγαλύτερο ηλικιακά πληθυσμό του Δήμου μας. Επιπλέον συνεχάρη το προσωπικό του ΚΑΠΗ στο πρόσωπο της Υπεύθυνης Κοινωνικής Λειτουργού, κας Νάνσυς Μακρή, για την εύρυθμη λειτουργία, καθώς και για τις πλούσιες και πολυποίκιλες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2023!

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ετοίμασε και τραγούδησε η Χορωδία του ΚΑΠΗ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

The post Το ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2023 first appeared on AtticaToday.

Generated by Feedzy