Το πρόγραμμα υιοθεσιών αδέσποτων ζώων του Δήμου Κρωπίας σε εξέλιξη-Πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέα σκυλάκια

 - OnCamera.gr

Ο Δήμος Κρωπίας υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα υιοθεσιών αδέσποτων ζώων είναι σε συνεχή ενεργοποίηση πάντοτε στο πλαίσιο ελέγχου ευζωίας τους, προστασίας της δημόσιας υγείας, αποτροπής νέων γεννήσεων με στειρώσεις, εξάλειψης των φαινομένων εγκατάλειψης ή κακοποίησης ζώων τα οποία επισύρουν πολύ υψηλά διοικητικά πρόστιμα με ποινικές κυρώσεις.

Το τελευταίο διάστημα φιλοξενούνται όμορφα σκυλάκια ιδιοκτησίας Δήμου Κρωπίας, πλήρως εμβολιασμένα που αναζητούν ανθρώπους, αποφασισμένους να τα φροντίσουν, να τα αγαπήσουν. Αναζητούμε ανθρώπους, οικογένειες, που μπορούν να αποτελέσουν πολλαπλασιαστές των μηνυμάτων της , της ορθής συμπεριφοράς απέναντι στα ζώα (είτε αδέσποτα, δεσποζόμενα και παραγωγικά είτε άγρια). Η ευθύνη όσων κατέχουν ζώα είναι μεγάλη και η ανάγκη μείωσης αριθμού αδεσπότων με βάση την κείμενη νομοθεσία αποτελεί πλέον εθνική υπόθεση, πατριωτικό καθήκον.

Οι προσωρινές ονομασίες στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες είναι προϊόν έμπνευσης εθελοντών μας που συνδράμουν τα μέγιστα στο πρόγραμμα.

Τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία για όσους/ες επιθυμούν να υιοθετήσουν σκυλάκια από το Δήμο Κρωπίας ή να εγγραφούν ως εθελοντές υποστήριξης : 213 2000 766 (καθημερινά 09:00-15:00) & e-mail: grafiodimoti@gmail.com και στη δημοτική ηλεκτρονική πλατφόρμα https://dimotis.koropi.gr

(ειδικός σύνδεσμος https://dimotis.koropi.gr/e-services/adespota.html)

The post Το πρόγραμμα υιοθεσιών αδέσποτων ζώων του Δήμου Κρωπίας σε εξέλιξη-Πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέα σκυλάκια first appeared on AtticaToday.

Generated by Feedzy