«Οι επιδημίες του χειμώνα-οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν»: Διαδικτυακή ημερίδα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00-19:30

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαραθώνος σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη νέα καμπάνια ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τίτλο «Οι επιδημίες του χειμώνα – οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν»

που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών την Δευτέρα 16/1/2023 και ώρα 18:00 – 19:30.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά και μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί θα να καλύψουν τις απορίες των πολιτών. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα. Ελένη Καμάρα που θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Όσοι πολίτες συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις.

– Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω zoom:

https://us06web.zoom.us/…/reg…/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

– Η live μετάδοσή της μέσω της σελίδας της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας: https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

– Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

The post «Οι επιδημίες του χειμώνα-οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν»: Διαδικτυακή ημερίδα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00-19:30 first appeared on AtticaToday.