Πάνω από 2.000 έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών την περίοδο των εορτών

Πάνω από 2.000 έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών την περίοδο των εορτών

Πάνω από 2.000 έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών την περίοδο των εορτών

Πάνω από δυο χιλιάδες έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε κατά την περίοδο των εορτών ο Δήμος Αχαρνών, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πετάκος, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ελένη Σαχσανίδη».

Η δράση προσφοράς και ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και κατά την εορτή των Φώτων και δεν άφησε κανένα τραπέζι αδειανό στις Αχαρνές.
Η διανομή και η παραλαβή των έτοιμων γευμάτων αγάπης στους ωφελούμενους έγινε από το κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στις εργατικές πολυκατοικίες του Προφήτη Ηλία, και τα πακέτα περιλάμβαναν ένα πλήρες μενού με ορεκτικό, γεύμα και γλυκό. Οι συνδημότες μας που τα είχαν περισσότερο ανάγκη είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να χαρούν μαζί με τις οικογένειές τους, όπως η παράδοσή μας απαιτεί και χωρίς τη στέρηση των βασικών διατροφικών αγαθών που όλοι μας δικαιούμαστε.
Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή, η δύναμη της προσφοράς αποδεικνύεται τεράστια και φυσικά, δεν εξαντλείται μονάχα στην περίοδο των γιορτών.

Προτεραιότητα του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού και της δημοτικής αρχής είναι η συνεχής στήριξη των ευάλωτων ομάδων και η διαρκής ενίσχυση του έργου και των δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την ανακούφιση όλων των συνδημοτών μας που μας έχουν ανάγκη.

The post Πάνω από 2.000 έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών την περίοδο των εορτών first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…