Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ροδόπολης – Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου έτοιμη για ασφαλή χρήση απο Μαθητές και Αθλουμένους

Την είδηση έκανε γνωστή ο Εντεταλμένος αθλητικών εγκαταστάσεων και διοργανώσεων Παναγής Λουκάτος με ανάρτηση του χθες, 08/01στα social media σημειώνοντας:

“Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες και παραδόθηκε σε χρήση η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού σχολείου Ροδόπολης ή αλλιώς το κλειστό της Ροδόπολης όπως μάθαμε να το λέμε.

Ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας υλοποιήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Διονύσου της αρμόδιας αντιδημαρχίας αθλητισμού και του Δημάρχου μας Γιάννης Καλαφατέλης αποτέλεσμα των οποίων ένα όμορφο γηπεδάκι πραγματικό στολίδι.

Η καινούργια αίθουσα με παρκέ υψηλής ποιότητας είναι πλέον στη διάθεση και της σχολικής μονάδας άρα και των μαθητών της περιοχής, αλλά και των σωματείων που κάνουν χρήση ώστε να ασκούν όσο καλύτερα μπορούν το άθλημα που αγαπούν.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθειά τους στην υλοποίηση του έργου στον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ροδόπολης Κλεφτακη Βασίλη, τον διευθυντή σχολείου Δημήτριος Τζωρτζόπουλος τον Α.Ο. Σταματας και την Ρένα Σάρρα, καθώς και τον ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ και τον Γιάννη Ξανθό.

Η δουλειά μας σίγουρα δεν σταματάει εδώ, οι ανάγκες είναι πολλές, και το όραμα μας για ένα καλύτερο Δήμο Διονύσου προστάζει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθειά μας για την καλυτέρευση των υποδομών μας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική (υπόλοιπη) σχολική χρονιά στους μαθητές του σχολείου της Ροδόπολης καθώς και καλή (υπόλοιπη) αθλητική χρόνια στα σωματεία, ελπίζω να το χαρούν όσο χαρήκαμε και εμείς.”

The post Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ροδόπολης – Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου έτοιμη για ασφαλή χρήση απο Μαθητές και Αθλουμένους first appeared on AtticaToday.