Συνελήφθη ο Ινδός που είχε δραπετεύσει από το αστυνομικό τμήμα της Κερατέας

Συνελήφθη ο Ινδός που είχε δραπετεύσει από το αστυνομικό τμήμα της Κερατέας

Συνελήφθη ο Ινδός που είχε δραπετεύσει από το αστυνομικό τμήμα της Κερατέας

Τον αλλοδαπό δραπέτη συνέλαβε η ίδια αστυνομικός στην οποία είχε ορμήσει και ξυλοκοπήσει όταν διέφυγε

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ινδος δραπέτης του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας, ο οποίος την …κοπάνησε κινηματογραφικά την Τρίτη, γρονθοκοπώντας τη γυναίκα αξιωματικό και έναν συνάδελφο της που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας γραφείου.

Μάλιστα, τον αλλοδαπό δραπέτη συνέλαβε η ίδια αστυνομικός στην οποία είχε ορμήσει και ξυλοκοπήσει, καθώς είχε πληροφορίες ότι θα πήγαινε να πάρει τη δόση του σε καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής κοντά στη λεωφόρο Καλυβίων.

Έτσι τον εντόπισε και του πέρασε χειροπέδες και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως: « Οι αστυνομικοί τις περισσότερες φορές με αυτοθυσία επανορθώνουν μια κακή στιγμή, διαφυλάττοντας το κύρος του Σωματος και την ασφάλεια του πολίτη. Αξίζουν συγχαρητηρια στους συναδέλφους».

Πηγή:https://www.protothema.gr/

The post Συνελήφθη ο Ινδός που είχε δραπετεύσει από το αστυνομικό τμήμα της Κερατέας first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…