Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Βγήκαν τα όπλα στη Λιοσίων

Πυροβολισμοί το βράδυ της Τρίτης στην Λιοσίων στο ύψος της Ομόνοιας. Γιατί βγήκαν τα όπλα έξω από καφενείο

Ενα ακόμη σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς στην “καρδιά” της Αθήνα,ς έλαβε χώρα στην Ομόνοια λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, έξω από καφενείο στην οδό Λιοσίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας πολίτης έγινε μάρτυρας καβγά μεταξύ τριών ατόμων, με έναν από από αυτούς να βγάζει όπλο και να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί. Άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον έναν εμπλεκόμενο, ηλικίας 40 ετών με καταγωγή από την Τουρκία μέσα στο καφενείο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τον αυτόπτη μάρτυρα ως ένας από τους εμπλεκόμενους στον καβγά.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο χώρο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα εννιάρι πιστόλι με 15 φυσίγγια, ένα πιστόλι των 6,35 με γεμιστήρα που περιείχε ένα φυσίγγιο, καθώς και ένα μαχαίρι- “πεταλούδα”.

Την στιγμή εκείνη στο κατάστημα έφτασε μια 50χρονη από την Ρωσία, η οποία δήλωσε ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και συνελήφθη. Μέχρι αυτή την ώρα στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τους εμπλεκόμενους στον καβγά, αλλά και το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια του.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/

The post Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Βγήκαν τα όπλα στη Λιοσίων first appeared on AtticaToday.

Generated by Feedzy