Θυμάστε την Μπέττυ από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες»; Αγνώριστη 15 χρόνια μετά

Η σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Mega, ενώ μέχρι και σήμερα, τα επεισόδια που παίζονται σε επανάληψη στο Μεγάλο Κανάλι σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο Μπάμπης Μουστοξύδης (Κώστας Κόκλας) και η κομμώτρια σύζυγός του, Πελαγία (Άβα Γαλανοπούλου), πλούτισαν από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η 10χρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 ευρώ.

Έτσι μετακόμισαν σε μία έπαυλη των βορείων προαστίων, δίπλα στον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Βύρων Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και τη μεγαλοαστή δημοσιογράφο γυναίκα του, Μιράντα (Αριέττα Μουτούση).

Μία κούκλα σήμερα η μικρή «Μπέττυ» από το Λατρεμένοι μου Γείτονες

Η Νεφέλη Κανάκη που υποδύθηκε την ταλαντούχα Μπέττυ στη σειρά έχει μεγαλώσει πολύ ενώ συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική μιας και έκανε και σπουδές πάνω στο αντικείμενο.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί, το νεαρό κορίτσι έχει διατηρήσει τα χαρακτηριστικά κόκκινα φουντωτά μαλλιά του, ενώ έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μία εντυπωσιακή γυναίκα.

235298018 1807534456121892 7989049060019402362 n
651
8885

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/bbXr1oornq4 Στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Ευάγγελος Αλμπάνης εξελέγη μέλος, ως προτεινόμενος από την Παράταξή του, ενώ έχει να επιδείξει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία…

https://youtu.be/k1fIXgSAumw Αξιόλογος και αυθεντικός χοροδιδάσκαλος από την Κρήτη o Γιάννης Μεγαλακάκης. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της κρητικής παράδοσης, ο Γιάννης Μεγαλακάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του On Camera «Εν…

https://youtu.be/F94ngpOCEhM Την Παρασκευή 26/01/2024 το OnCamera.gr βρέθηκε στο National Event του Climate Pact. Στη κάμερα μας μίλησαν:H συντονίστρια της χώρας για την Ελλάδα για το EU Climate Pact και Διευθύνουσα…