Θρίαμβος Ολυμπιακού: Κόκκινο στη νύχτα σε όλη τη χώρα

Θρίαμβος Ολυμπιακού: Κόκκινο στη νύχτα σε όλη τη χώρα

Θρίαμβος Ολυμπιακού: Κόκκινο στη νύχτα σε όλη τη χώρα

Πανηγυρισμοί σε όλη την χώρα για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό στον τελικό απέναντι στην Φιορεντίνα.

Στον Πειραιά στήθηκε η πιο μεγάλη γιορτή με περισσότερους από 100.000 οπαδούς να αποθεώνουν τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του Ολυμπιακού για την ιστορική επιτυχία. Όμως και σε άλλες πόλεις της χώρας ξενύχτησαν πανηγυρίζοντας. Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Βόλος δεν έκλεισαν μάτι από τους πανηγυρισμούς.

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο, Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με τη λήξη του αγώνα , από κάθε σημείο της πόλης, βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας, απ’ όπου ξεκίνησαν πορεία και μέσω του πεζόδρομου της Δικαιοσύνης, και κατέληξαν με συνθήματα στην πλατεία των Λιονταριών. Από τα πυροτεχνήματα η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα, με το κλίμα στο κέντρο της πόλης πανηγυρικό. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, οι πανηγυρισμοί δεν έλεγαν να κοπάσουν, με τους φίλους του Ολυμπιακού που παραμένουν στο σημείο.

Ζωηροί και ενθουσιώδεις οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό σε Χανιά και Ρέθυμνο. Με την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, οι πλατείες Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά και Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο πλημμυρίσανε από οπαδούς και φίλους της ομάδας μετά την αγωνία στο παιχνίδι και τη χαρά στην παράταση του. Βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, κόρνες, κασκόλ και φανέλες του Ολυμπιακού συνέθεσαν χρώμα και κλίμα στους νόμους της Δυτικής Κρήτης. Γνωστοί για την ένταση τους στις χαρές οι Κρητικοί γλέντησαν τη νίκη της ομάδας τους. Οι ξεφρενοι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών.

Πανζουρλισμός, μέχρι τις πρώτες πρωΙνές ώρες, στο κέντρο του Βόλου από χιλιάδες ανθρώπους που πανηγύριζαν έξαλλα την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό. Χιλιάδες υποστηρικτές των ερυθρόλευκων κατέβηκαν με κάθε μέσον προς το κέντρο και την παραλία, πανηγυρίζοντας στους δρόμους κρατώντας σημαίες , κασκόλ , σκούφους και φανέλες με τα σήματα του “Θρύλου” και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Αυτοκίνητα που κόρναραν συνεχώς, με ανθρώπους ντυμένους στα κόκκινα κινήθηκαν από κάθε περιοχή προς το κέντρο του Βόλου που είχε κλείσει από την αστυνομία αφού οι λεωφόροι Ιάσονος και Δημητριάδος ήταν γεμάτες από κόσμο που πανηγύριζε για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πυροτεχνήματα , κροτίδες και φωτοβολίδες δημιούργησαν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα ενώ οι προβολείς στο λιμάνι έκαναν κυριολεκτικά την νύχτα ημέρα, αφού οι χιλιάδες του κόσμου που βρίσκονταν στην παραλία και παρακολουθούσαν τον αγώνα από τεράστιες οθόνες είχαν κατακλύσει την περιοχή από το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδας μέχρι και στο Πανεπιστήμιο..

Όλος ο Βόλος πανηγύρισε τη μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την πόλη να ζει ανεπανάληπτες στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…