Θεσσαλονίκη: 3ο OTS Roadshow 2024, στο πλαίσιο της Beyond Expo

Θεσσαλονίκη: 3ο OTS Roadshow 2024, στο πλαίσιο της Beyond Expo

Θεσσαλονίκη: 3ο OTS Roadshow 2024, στο πλαίσιο της Beyond Expo

OTSroadshowThessaloniki

,Στη Θεσσαλονίκη το 3ο OTS Roadshow 2024, στο πλαίσιο της Beyond Expo η οποία θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, εντός της ΔΕΘ – HELEXPO.

Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας θα υποδέχεται πελάτες, συνεργάτες αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο στο Περίπτερο 13 (Stand C14).

Στο επίκεντρο του 3ου OTS Roadshow o Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Δημόσιας Διοίκησης

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Beyond Expo, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρες 10.00-14.00, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το 3ο OTS Roadshow της χρονιάς.

Την εκδήλωση της OTS θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Παράλληλα, ο Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Κρήτης, Πρόεδρος Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης, θα πραγματοποιήσει εισήγηση αναφορικά με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του δήμου και θα αναφερθεί σε επίκαιρα θεσμικά ζητήματα των Δ.Ε.Υ.Α..

Το OTS Roadshow απευθύνεται σε στελέχη ΔήμωνΔ.Ε.Υ.Α., Περιφερειών, Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν και μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στον σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/WXsu84xzbM.

Η θεματολογία των εισηγήσεων του 3ου OTS Roadshow 2024 περιλαμβάνει:

·         Ψηφιακές λύσεις για τους Δήμους μετά τη συγχώνευση των Νομικών Προσώπων, σύμφωνα με τον Ν. 5056/2023

·         Διαδικασίες των Οργανισμών και ηλεκτρονική αποτύπωσή τους

·         Εφαρμογές διαχείρισης Εσόδων των Δήμων

·         Επίκαιρα ζητήματα Θεσμικού πλαισίου (ηλεκτρονική τιμολόγηση, Π.Δ. 54/2018, διαχείριση Υδατικών πόρων)

·         Παρουσίαση Οικονομικών και Διοικητικών εφαρμογών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…