Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/05) ο δημοφιλής ηθοποιός, Θάνος Λέκκας, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Ο δημοφιλής ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» εξομολογήθηκε ότι το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε μέσα του από νωρίς. Όπως και του τραγουδιού. Το χαρακτηρίζει πρόβλημα όμως διότι το θέατρο είναι για εκείνον «ένας καθρέφτης της ζωής παραμορφωτικός και ο άνθρωπος που το κάνει συνήθως έχει προβλήματα».
Στο παρελθόν, ο Θάνος Λέκκας, έχει μιλήσει για το bullying που δέχτηκε σε μικρότερη ηλικία για την ενασχόλησή του με την ενόργανη γυμναστική.
«Θέλει πολύ χρόνο το καλό, να ακούσεις τον άλλον και να δεις ότι έχετε πολλά κοινά. Το πρώτο σενάριο είναι “όχι, δεν θα το κάνεις και φορτώνεις από μικρό το παιδί ότι αυτό που είναι δεν είναι αποδεκτό κι έχεις μία οικογένεια που ταλαιπωρείται και ένα παιδί καταπιεσμένο που κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και θα κράζει. Το δεύτερο σενάριο είναι και αφαιρείς όλο το άγχος από το άτομο που έχει τη διαφορά και περνάτε όλα αυτά τα χρόνια της χαμένης αγάπης που αντιστέκεστε και απλώς είστε καλά» είπε ο ίδιος.
«Εγώ ξεκίνησα έκτη δημοτικού να κάνω ενόργανη. Οι δικοί μου δεν ήταν καθόλου αντίθετοι σε αυτό. Μου άρεσε πάρα πολύ, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο. Ένιωθα πάντα λίγο διαφορετικός, επιφυλακτικός, ρομαντικός και πάντα υπήρχε μία αίσθηση ότι ήμουν διαφορετικός. Έβλεπα και άλλους ανθρώπους που το περνούσαν αυτό και φοβόμουν να πλησιάσω και άλλους ανθρώπους που το περνούσαν αυτό» συμπλήρωσε.
Ιδιαίτερα ενθουσιώδης ήταν και για τη συμμετοχή του στην «Τούρτα της μαμάς».
«Όλη η συνθήκη είναι πάρα πολύ ωραία σε μία εποχή αβεβαιότητας. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν αν, πότε και κάτω από ποιες συνθήκες θα δουλέψουν. Ευτυχώς που υπάρχει ένα ΣΕΗ και ξεκινάει να επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις και γίνεται ένας αγώνας συσπείρωσης λόγω του κενού που υπήρξε».
«Νιώθω τυχερός κι ευλογημένος που είμαι σε μία δουλειά με εξαιρετικούς συνεργάτες από το μακιγιάζ, τα ρούχα, με τους οπερατέρ μέχρι τον Αλέξανδρο Ρήγα που δεν ξέρω πότε κοιμάται. Σε κάθε γύρισμα είναι 10ωρο, γράφει, παίζει και είναι στο μοντάζ».
in.gr