Σύσκεψη στελεχών Πολιτικής Προστασίας

Σύσκεψη στελεχών Πολιτικής Προστασίας

Σύσκεψη στελεχών Πολιτικής Προστασίας

Σύσκεψη

Σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Προστασίας: των Δήμων Ανατολικής Αττικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και των Διοικητών των αντίστοιχων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, συγκάλεσε σήμερα, Πέμπτη 11/4 ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχος Βικέντιος Μαρινάκης.

Στη σύσκεψη με θέμα τον συντονισμό των δυνάμεων κατά την αντιπυρική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής στο Χαλάνδρι, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κα Βίκη Καβαλάρη.

Ο Δήμος Μαραθώνος εκπροσωπήθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κυπαρίσση και τη δημοτική υπάλληλο Πολιτικής Προστασίας κα Βάνα Καμπέλη.

435891240 2234238226938269 3146301039033243807 n
Σύσκεψη στελεχών Πολιτικής Προστασίας 2

Ο κ. Κυπαρίσσης στην τοποθέτησή του, τόνισε ότι ο Δήμος εργάζεται εντατικά για την επίλυσή προβλημάτων και την οργάνωση δράσεων πρόληψης, αλλά και έγκαιρης προειδοποίησης και επέμβασης, επισημαίνοντας τη μέχρι τώρα, εξαιρετική συνεργασία με την ΠΥ, την ΕΛ.ΑΣ και τους εθελοντικούς σταθμούς του Δήμου Μαραθώνος, Σ.Ε.Δ.Μ και ΠΥ.Σ.ΕΘ. Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου.

Στοχοπροσήλωση όλων, η διατήρηση του επιπέδου ασφαλείας με την προάσπιση της ζωής, της περιουσίας και του περιβάλλοντος υπό τις δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…