ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για άρση ασυλίας του Κώστα Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για άρση ασυλίας του Κώστα Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για άρση ασυλίας του Κώστα Καραμανλή

πρόταση για άρση

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υιοθετήσει την πρόταση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και για παραπομπή του στην τακτική δικαιοσύνη.

«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης;» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι από την Κυριακή το βράδυ έχει απευθύνει σειρά ερωτημάτων προς τον κ. Μητσοτάκη «τα οποία παραμένουν -όλα- αναπάντητα από τον λαλίστατο κυβερνητικό του εκπρόσωπο, μέχρι και σήμερα, Τρίτη πρωί».

«Τον ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να ξεφύγει. Έπεται συνέχεια, η οποία θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα» υπογραμμίζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Στο μεταξύ, όμως και ενώ περιμένουμε τις απαντήσεις, προσθέτουμε άλλο ένα ερώτημα, που προκύπτει μετά τα όσα σοκαριστικά είπε χθες η Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο, εκπροσωπώντας τους συγγενείς 57 νεκρών και σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο πολίτες που έχουν υπογράψει την επιστολή που απαιτεί άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να αρθεί έστω και τώρα στο ύψος που επιβάλλει το πρωθυπουργικό αξίωμα. Να βάλει την αλήθεια πάνω από το μικροκομματικό συμφέρον. Την ευθύνη πάνω από την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτικών τζακιών. Να σταματήσει τώρα τη συγκάλυψη». «Να υιοθετήσει την πρότασή μας για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και για παραπομπή του στην τακτική Δικαιοσύνη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…