Συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πραγματοποίησε, σήμερα (15/11) στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αφού καλωσόρισε τον Νίκο Χαρδαλιά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υποδέχτηκα τον Περιφερειάρχη Αττικής, τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, ανταλλάξαμε απόψεις και όπως ξέρετε μέσα από αυτές τις απόψεις, δεν θα μπορούσε να λείπει και η επιτέλεση πολλών έργων, τα οποία σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τους ανθρώπους».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πάνω σε αυτά, τα έργα, έγινε αρκετή συζήτηση και βρήκαμε ανοιχτές πόρτες, βρήκαμε καλή θέληση και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες, επομένως και τα αποτελέσματα πιστεύουμε ότι θα είναι καλά καθώς υπήρχε ήδη, καλή συνεργασία με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, από τον Δήμο Βύρωνα».

Από την πλευρά του, o κ. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας για την υποδοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είναι εξαιρετικό το έργο της Εκκλησίας μας όπως και το προσωπικό ενδιαφέρον του Μακαριότατου για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στους ανθρώπους, που πραγματικά έχουν ανάγκη. Αυτό το έργο πρέπει να βρει συμπαραστάτες, πρέπει να βρει αρωγούς. Βρέθηκα σήμερα με τον Μακαριότατο για να συζητήσουμε και μέσα από ένα πλέγμα συνεννόησης, συνεργασίας και κατανόησης, να μπορέσουμε να προχωρήσουμε εκείνα τα έργα που ωφελούν την κοινωνία και τους ανθρώπους, που χρήζουν της βοήθειάς μας.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τον συναντώ μετά από αρκετά χρόνια και το βασικότερο είναι ότι οι ευχές του και οι προσευχές του θα συνοδεύουν και τη δική μας προσπάθεια. Είμαστε εδώ για μπορέσουμε να φέρουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, που αφορούν τους συμπολίτες μας, που κάθε μέρα δίνουν τον δικό τους αγώνα μέσα στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου Αττικής».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…