Σύλληψη νταντάς για κακοποίηση

Σύλληψη νταντάς για κακοποίηση

Σύλληψη νταντάς για κακοποίηση

Στη σύλληψη μίας 36χρονης προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Καλαμάτα έπειτα από την καταγγελία ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε δύο ανήλικα παιδιά που είχε αναλάβει να προσέχει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή της ξεκίνησε όταν η μητέρα των παιδιών, 38 ετών, κατήγγειλε ότι η 36χρονη, τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβριο έως και τα τέλη Ιανουαρίου, είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τα ανήλικα παιδιά της (ένα αγοράκι 3 ετών και ένα βρέφος 19 μηνών) με έντονα ταρακουνήματα και δυνατές φωνές.

Οι πράξεις της νταντάς έγιναν αντιληπτές από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που ήταν τοποθετημένο στο σπίτι με αποτέλεσμα η μητέρα των παιδιών να διαπιστώσει το τι ακριβώς συμβαίνει και να απευθυνθεί στις Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…