Στον αγώνα κατά του Καπνίσματος

Στον αγώνα κατά του Καπνίσματος

Στον αγώνα κατά του Καπνίσματος

Η Smoke Free Greece της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το European Network of Smoking and Tobacco Prevention (ENSP) διοργανώνουν, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2023, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τη διημερίδα με θέμα «Ο αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος».

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης διενεργούνται δύο διαγωνισμοί:

Για την παραγωγή αφίσας με θέμα «Ο Αθλητισμός στην πρόληψη και στη διακοπή του καπνίσματος στους νέους», προκειμένου να αναρτηθεί σε όλους τους αθλητικούς χώρους.

Για τη δημιουργία πρωτότυπης ιδέας Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για Πρόληψη και Διακοπή Καπνίσματος σε αθλούμενους και ασχολούμενους με τον αθλητισμό νέους κάτω των 35 ετών.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς μας και να μας αποστείλετε τα έργα σας έως τις 5 Δεκεμβρίου 2023, τα οποία θα αξιολογηθούν από επιτροπή ειδικών. Τα τρία καλύτερα έργα, για τον κάθε διαγωνισμό, θα βραβευθούν, όπως περιγράφεται στην προκήρυξη.
Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στις 14 Δεκεμβρίου 2023 κατά τη διάρκεια της Διημερίδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…