Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε Μενιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε Μενιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε Μενιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός

Την εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Αθλητικής Ένωσης Μενιδίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Μάριος Δημήτριος Σουλούκος, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός καθώς και αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων του Δήμου Αχαρνών και μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η νέα γενιά των Αχαρνών είχε την τιμητική της μιας και βραβεύτηκαν οι νεαροί αθλητές της Α.Ε Μενιδίου που ξεχώρισαν για τις μαθητικές τους επιδόσεις και κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Παράλληλα, τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν και σε εξέχουσες προσωπικότητες για το έργο τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ομάδα.   
Ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Σαββίδη, τα μέλη της διοίκησης και τους αθλητές για τη πολυετή και σημαντική συμβολή τους στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους στην πόλη μας και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες.
«Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου μας “Μάριος Δημήτριος Σουλούκος” βρέθηκα σήμερα με φίλους και συνεργάτες με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Α.Ε Μενιδίου. Ένα αθλητικό σωματείο με πολυετή ιστορία στην πόλη μας που μεγάλωσε γενιές και γενιές ποδοσφαιριστών με ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Εύχομαι στον φίλο Παναγιώτη Σαββίδη και σε όλο το σύλλογο καλή χρονιά με πολλές νίκες και μακριά από τραυματισμούς στους αθλητές μας!»
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε Μενιδίου το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής, της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Αχαρνών Χριστίνα Κατσανδρή, Γιώργος Πετάκος, Στάθης Τοπαλίδης, Νίκος Ξαγοράρης καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Α Γιάννης Νίκας.

The post Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε Μενιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…