Σπίρτζης για Τέμπη: «Να τεκμηριώσει η Κυβέρνηση το ανθρώπινο λάθος»

Σπίρτζης για Τέμπη: «Να τεκμηριώσει η Κυβέρνηση το ανθρώπινο λάθος»

Σπίρτζης για Τέμπη: «Να τεκμηριώσει η Κυβέρνηση το ανθρώπινο λάθος»

Κυβέρνηση

«Η Κυβέρνηση πρέπει να τεκμηριώσει με κάθε τρόπο ότι οι ευθύνες περιορίζονται στο ανθρώπινο λάθος», υπογράμμισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης

Δεν με νοιάζει να πιέσω καθόλου τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, πιέζεται από μόνος του όπως και οι άλλοι υπουργοί που έχουν ευθύνη ή δεν έχουν και εμπλέκονται σε αυτό, τόνισε για την ενεργοποίηση του άρθρου 86 το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ερωτηθείς ο Χρήστος Σπίρτζης αν ο ίδιος αναλαμβάνει μερίδιο της ευθύνης επισήμανε πως «έκανα ό,τι μπορούσα» τονίζοντας πως η σύμβαση 717 παραδόθηκε στο 74%.

«Δεν αισθάνομαι ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο όταν είχαμε μια σύμβαση που ήταν διάτρητη, έλειπαν υλικά, δεν παράγονταν υλικά εδώ και 15 χρόνια, δεν υπήρχαν ανταλλακτικά, δεν υπήρχαν προδιαγραφές ασφαλείας» επισήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης τονίζοντας πως και ο ίδιος πρέπει να διερευνηθεί αν έχει ευθύνη.

Σχολιάζοντας τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε ότι «έχουν μαζευτεί 1,5 εκατ. υπογραφές για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και για να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών».

Παράλληλα, σχετικά με το δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής» για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών περί αλλοίωσης των ηχητικών ντοκουμέντων των συνομιλιών του σταθμάρχη ο Χρήστος Σπίρτζης επισήμανε πως η κυβέρνηση «πρέπει να τεκμηριώσει με κάθε τρόπο ότι οι ευθύνες περιορίζονται στο ανθρώπινο λάθος, δηλαδή μεταξύ των δύο μηχανοδηγών και του σταθμάρχη».

Επισήμανε επίσης ότι «να μας πουν ποιος είχε πρόσβαση στις μαγνητοταινίες, και ποιος επέλεξε συγκεκριμένα τμήματα αυτών των συνομιλιών να τα δώσει στη δημοσιότητα».

Παράλληλα, ως «βαριά υπερβολή» του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε το στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε εκλογές με διεθνείς παρατηρητές.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης «νομίζω ήταν μια βαριά υπερβολή η τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη αλλά και αυτά που έχουν γίνει από εκεί και πέρα είναι βαριά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…