Σπηλιωτόπουλος: «Αντίσταση της ‘συντηρητικής’ επαρχίας στον Κασσελάκη»

Σπηλιωτόπουλος: «Αντίσταση της ‘συντηρητικής’ επαρχίας στον Κασσελάκη»

Σπηλιωτόπουλος: «Αντίσταση της ‘συντηρητικής’ επαρχίας στον Κασσελάκη»

Στη “συντηρητική” επαρχία απέδωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές κάλπες για τις ευρωεκλογές της Κυριακής.

“Η επαρχία είναι πιο συντηρητική και δέχεται πιο δύσκολα τη νέα νόρμα που φέρνει ο κ. Κασσελάκης” είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 προσθέτοντας ότι “αντιστάθηκε η επαρχία”.

“3,5 μήνες πριν οι δημοσκοπήσεις ομονοούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 9,5% και έδινε μάχη επιβίωσης με το ΠΑΣΟΚ για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ως αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι λαϊκή εντολή και ένα μήνυμα ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες”, πρόσθεσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Συγχρόνως σημείωσε ότι “είναι η μεγάλη ευκαιρία να ανασυντάξει το κόμμα του και να μπει σε μια πιο συγκροτημένη προγραμματική πρόταση εξουσίας”.

Ερωτηθείς εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να “μαζέψει” το lifestyle, απάντησε ότι “ο κ. Κασσελάκης δεν ακούει συμβουλές, το επικοινωνιακό κομμάτι το κάνει μόνος του. Η δική μου άποψη είναι ότι ο κ. Κασσελάκης είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει μια σημαντική μάχη και όπως φάνηκε χθες από τα αποτελέσματα έχει την προοπτική να φτιάξει κυβερνώσα αριστερά”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…