• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ»Σε κατάσταση επιφυλακής η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Σε κατάσταση επιφυλακής η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής

By NEWS ROOM09/03/2022No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
275436265 333024948869459 8148771390200504180 n Σε κατάσταση επιφυλακής η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σε ετοιμότητα εν όψει της κακοκαιρίας ΦΙΛΙΠΠΟΣ ο Δήμος ΦυλήςΣε ετοιμότητα, εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων του διήμερου 10 και 11 Μαρτίου 2022, τέθηκε ο Δήμος Φυλής.

Η πρόγνωση του καιρού κάνει, επί του παρόντος, λόγο για μικρή χιονόπτωση στα μεγαλύτερα υψόμετρα, αλλά ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δεν εφησυχάζει. Με εντολή του, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας έχει ήδη μεταφέρει το Κέντρο Επιχειρήσεων στην Παναγία Κανάλα, ώστε, αν χρειαστεί, να επιχειρήσει άμεσα, με προτεραιότητα τους τρεις κρίσιμους οδικούς άξονες, δηλαδή τη Λεωφόρο Φυλής, την Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω και την Λεωφόρο ΝΑΤΟ (Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Εξ άλλου ο Χρήστος Παππούς συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη, το μεσημέρι της Τετάρτης 9ης Μαρτίου 2022, με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους της Αττικής, με αντικείμενο το γενικότερο συντονισμό εν όψει της νέας κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, οι συνδημότες μας θα πρέπει, για το επόμενο διήμερο, να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους με βασικό σκεπτικό τον περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως αναγκαίες. Εξυπακούεται ότι οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους και για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνουν από σήμερα τις αναγκαίες προμήθειες για τους ίδιους και για τα κατοικίδιά τους.

Για όσους είναι αναγκαίο να μετακινηθούν, τα οχήματά τους θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν και μετά το κρίσιμο διήμερο, δηλαδή στις 12 και 13 Μαρτίου 2022, καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για παγετό. Επίσης συνιστά προσοχή, ώστε να μην προκληθούν βλάβες στο δίκτυο υδροδότησης των κατοικιών και να γίνεται λογική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο και προκληθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης. Επισημαίνεται ότι, για κάθε εξέλιξη, ο Δήμος θα ενημερώνει διαρκώς τους συνδημότες μας μέσω της ιστοσελίδας fyli.gr, των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των τοπικών

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

kalifornia 750x430 1 Β. Κικίλιας: «Προβληματίζουν οι συγκλονιστικές εικόνες στην Καλιφόρνια. Εμείς θα επιμείνουμε στην πρόληψη και στη διαλειτουργικότητα»

Β. Κικίλιας: «Προβληματίζουν οι συγκλονιστικές εικόνες στην Καλιφόρνια. Εμείς θα επιμείνουμε στην πρόληψη και στη διαλειτουργικότητα»

10/01/2025
androulakis pasok Ανδρουλάκης στη Βουλή : Οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι στον τομέα της πολιτικής προστασίας

Ανδρουλάκης στη Βουλή : Οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι στον τομέα της πολιτικής προστασίας

23/10/2024
school1 Αναβαθμίζονται ενεργειακά τα σχολεία του Δήμου Φυλής

Αναβαθμίζονται ενεργειακά τα σχολεία του Δήμου Φυλής

31/07/2024

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA