Σε Α΄ προβολή η ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο» και για 2η εβδομάδα η ταινία κιν. σχεδίων «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία», από το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Σε Α΄ προβολή η ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο» και για 2η εβδομάδα η ταινία κιν. σχεδίων «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία», από το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Σε Α΄ προβολή η ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο» και για 2η εβδομάδα η ταινία κιν. σχεδίων «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία», από το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», σε Α΄ προβολή την ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο» και για 2η εβδομάδα την ταινία κιν. σχεδίων «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία»

Πρόγραμμα προβολών από Πέμπτη 5 μέχρι και Κυριακή 8 Ιανουαρίου

-17:00 Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

-19:00 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ

-21:15 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ

Πρόγραμμα προβολών από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

-19:00 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ

-21:15 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ

Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο” (A Man Called Otto)

Βασισμένο στο κωμικό και συγκινητικό μπεστ σελερ, η ταινία “Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο” (A Man Called Otto) αφηγείται την ιστορία του Otto Anderson (Tom Hanks), ενός γκρινιάρη μεσήλικα που έχει πρόσφατα χηρεύσει.

Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Όττο συναντά το ταίρι του στην πολύ έξυπνη κι ακόμη πιο πολύ έγκυο Marisol κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του. Μια αστεία και συγκινητική ιστορία για το πώς οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε ακόμη και στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Οβ του Fredrik Backman & στην ταινία Ο Κύριος Όβε του Hannes Holm

Σκηνοθεσία: Marc Forster
Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Mariana Treviño, Manuel Garcia-Rulfo, Rachel Keller, Truman Hanks, Cameron Britton

Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία (μεταγλωττισμένο)
(Puss in Boots: The Last Wish)

Ο «Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία» είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της υποψήφιας για Όσκαρ® ταινίας του 2011. Ο χαρακτήρας του Γάτου, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ταινία Σρεκ 2 του 2004.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόελ Κρόφορντ, την παραγωγή ο Μαρκ Σουίφτ, ενώ η δημιουργική ομάδα της τελευταίας μεγάλης επιτυχίας της DreamWorks Animation, «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή», είναι υπεύθυνη για τα κινούμενα σχέδια. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει ο ίδιος ο ιδρυτής και CEO της Illumination, ο Κρις Μελεντάντρι.

Η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ, καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος, ανακαλύπτει πως το πάθος του για τον κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια, έχουν επιπτώσεις. Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του, οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος, για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του.

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

Καλή Χρονιά!

The post Σε Α΄ προβολή η ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο» και για 2η εβδομάδα η ταινία κιν. σχεδίων «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία», από το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…