Π. Ταγκαλής: «Έχουμε βάλει στην πράξη τέλος στις χαμένες ευκαιρίες»

Π. Ταγκαλής: «Έχουμε βάλει στην πράξη τέλος στις χαμένες ευκαιρίες»

Π. Ταγκαλής: «Έχουμε βάλει στην πράξη τέλος στις χαμένες ευκαιρίες»

Τέσσερα σημαντικά έργα, τα οποία αφορούν στην οδική ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημόσια υγεία, καθώς και την ανάπλαση-αισθητική αναβάθμιση ακινήτου οδηγούνται στη διαγωνιστική διαδικασία από το Δήμο Δελφών, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
• Έγκριση διακήρυξης και κατάρτιση των όρων δημοπράτησης έργου «Αποκατάσταση οδοστρώματος στις Κοινότητες Δελφών και Άμφισσας Δήμου Δελφών»
• Έγκριση διακήρυξης και κατάρτιση των όρων δημοπράτησης έργου «Αντικατάσταση οδοφωτισμού στη Λ. Καραμανλή της Κοινότητας Άμφισσας για λόγους οδικής ασφάλειας»
• Έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης, έγκριση διακήρυξης και κατάρτιση των όρων δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση-αναβάθμιση ΕΕΛ (βιολογικού καθαρισμού) Γαλαξιδίου»
• Έγκριση και παραλαβή μελέτης και τευχών δημοπράτησης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση ακάλυπτου χώρου κτιρίου Μακεδών Τ.Κ. Κίρρας»
Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με αφορμή τις παραπάνω αποφάσεις δήλωσε: «Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη στελέχωση νευραλγικών μας υπηρεσιών, με την κατάλληλη οργάνωση, τη μεθοδική δουλειά και φυσικά το ζήλο των εργαζομένων έχουμε καταφέρει να δρομολογήσουμε σημαντικά έργα για όλο το Δήμο Δελφών. Από το στάδιο του σχεδιασμού, που απαιτεί για αρχή την πολιτική βούληση, είμαστε πλέον σε θέση να κάνουμε τη δημοπράτηση άκρως απαραίτητων παρεμβάσεων, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά στην πράξη ότι ο Δήμος μας έχει βάλει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…