Οργισμένη απάντηση Δούκα σε Μητσοτάκη

Οργισμένη απάντηση Δούκα σε Μητσοτάκη

Οργισμένη απάντηση Δούκα σε Μητσοτάκη

Στις κατηγορίες του Πρωθυπουργού σε βάρος του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηνών για τα κλειστά ακίνητα στην πρωτεύουσα, μετά την κόντρα που ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη, απάντησε ο Χάρης Δούκας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Δούκας στάθηκε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι τα κλειστά ακίνητα διατίθενται σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις και όχι σε ευάλωτα νοικοκυριά, με τον δήμαρχο να εκφράζει τη στήριξή του σε αυτές τις συλλογικότητες.

Τέλος, κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να συνεργαστεί μαζί του “αντί να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες”.

Η ανακοίνωση του Χάρη Δούκα:

“Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι, πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή.

Όσον αφορά τα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών”.

Το θερμόμετρο στη Βουλή ανέβηκε όταν κλιμακώθηκε η κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη για τον Χάρη Δούκα, στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό για το στεγαστικό.

Ο Πρωθυπουργός επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων, τον οποίο ουσιαστικά κατηγόρησε για τη μη διάθεση κλειστών ακινήτων του δήμου της πρωτεύουσας.

“Έχετε δίκιο κ. Ανδρουλάκη για τα κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Να το πείτε και στο δήμαρχο Αθήνας, να διαθέσει κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις”, είπε ο κ. Μητσοτάκης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

“Η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμη”, απάντησε αιχμηρά στη δευτερολογία του ο κ. Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στην ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές.

“Σε ένα μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο Δούκας είναι δύσκολο. Αλλά πέντε χρόνια ο Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους ταλαιπωρώντας το λαό της Αθήνας” πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αιχμές για το “Μεγάλο Περίπατο”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…