Όλοι Μαζί Μπορούμε: Κυριακή 4/2 δενδροφύτευση στην Πεντέλη

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Κυριακή 4/2 δενδροφύτευση στην Πεντέλη

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Κυριακή 4/2 δενδροφύτευση στην Πεντέλη

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συνεχίζει τις δενδροφυτεύσεις του και μας καλεί, να αφήσουμε και εμείς το δικό μας περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με σύνθημα: «Μαζί πρασινίζουμε την Ελλάδα ξανά».

Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα τέλη Μαρτίου, γίνονται δενδροφυτεύσεις κάθε Κυριακή σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ., δενδροφυτεύουμε στην Πεντέλη, στην περιοχή Κοκκιναράς.

Σημείο συνάντησης: στην Κηφισιά, το τέρμα της οδού Ξενίας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τον Δήμο Κηφισιάς.

Όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μπορούν να πάρουν από τον σταθμό του ηλεκτρικού της Κηφισιάς, είτε το λεωφορείο 524 και να κατέβουν στη στάση ΘΕΤΙΔΟΣ είτε το λεωφορείο 526 και να κατέβουν στη στάση ΠΕΥΚΩΝ.

Τα δέντρα που θα φυτευτούν θα είναι ανεπτυγμένα, βραδύκαυστα & πλατύφυλλα και έχουν αγοραστεί από τα έσοδα της καλοκαιρινής συναυλίας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Πηγή: skai.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…