Οι προτεραιότητες του Δημάρχου Παιανίας

Οι προτεραιότητες του Δημάρχου Παιανίας

Οι προτεραιότητες του Δημάρχου Παιανίας

Την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και την εφαρμογή Τοπικών και Ειδικών Σχεδίων που θα προσελκύσουν νέες επενδύσεις στον Δήμο Παιανίας και κατά συνέπεια θα ενισχυθεί η ανάπτυξη και η ταυτόχρονη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, έθεσε ως προτεραιότητα ο Δήμαρχος Παιανίας μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοδιοίκηση» και την Κέλλη Κοντογεώργη στο κανάλι της Βουλής.

Ο Ισίδωρος Μάδης επανέλαβε πως ψηλά στην ατζέντα του είναι η ολοκλήρωση των έργων ακαθάρτων στις δύο κοινότητες, θέτοντας ως εφικτό στόχο την ολοκλήρωση το 2028. Τόνισε ότι το θέμα των υποδομών είναι το κυρίαρχο της επόμενης περιόδου που θα οδηγήσει σε αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις για τη δημοτική θητεία 2024-2028, βάρος έριξε στα κενά που υπάρχουν σε προσωπικό σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως από τις 24 θέσεις Πολιτικών Μηχανικών σήμερα καλύπτονται μόλις οι 3, γεγονός που δυσχεραίνει την εξέλιξη των έργων.

Ο Δήμαρχος Παιανίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον Περιφερειακό αλλά και Εθνικό σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων σημειώνοντας πως δεν έχει καταγραφεί πρόοδος.
«Αν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα οι δήμοι δεν θα μπορούν το προσεχές διάστημα να λειτουργήσουν» ξεκαθάρισε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Έθεσε ως στόχο την ενεργοποίηση και των έξι ρευμάτων ανακύκλωσης ώστε να μειωθεί η επιβάρυνση των πολιτών μέσω του περιορισμού των ποσοτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…