Ο Δήμος Διονύσου προετοιμάζεται για την αντιπυρική περίοδο.

Ο Δήμος Διονύσου προετοιμάζεται για την αντιπυρική περίοδο.

Ο Δήμος Διονύσου προετοιμάζεται για την αντιπυρική περίοδο.

Θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο. Υπό την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και με στόχο τον στρατηγικό σχεδιασμό για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, θα συζητηθούν τα καίρια ζητήματα που άπτονται των τριών βασικών αξόνων και συγκεκριμένα:

  • Της πρόληψης…
  • Της προετοιμασίας και της ετοιμότητας…
  • Της αντιμετώπισης…

Αναντίρρητα, ιδιαίτερο βάρος δίδεται στην ετοιμότητα των Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, που εμπλέκονται σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας (συντήρηση εξοπλισμού και μηχανημάτων, καταμερισμός αρμοδιοτήτων κ.α.), καθώς και στη διασφάλιση της απρόσκοπτης επικοινωνίας Υπηρεσιών και οργάνων.

«Ο Δήμος Διονύσου αποτελείται από επτά κοινότητες, με διαφορετικά στοιχεία και γνωρίσματα, ενώ βρίσκεται μεταξύ της Πεντέλης και της Πάρνηθας, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο το έργο όλων», ανέφερε η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου και συνέχισε:

«Ως εκ τούτου, η νέα Δημοτική Αρχή έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη θωράκιση των περιοχών μας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος. Τόσο το προσωπικό του Δήμου όσο και τα κλιμάκια των εθελοντών, που προσφέρουν σημαντικό έργο στην περιοχή μας, βρίσκονται σε ετοιμότητα. Έχουμε, ήδη, ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας, έχουμε επικαιροποιήσει τα σχέδια της Πολιτικής Προστασίας και πλέον, θα τα επικοινωνήσουμε το προσεχές χρονικό διάστημα».     

www.dionysos.grΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…