Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκδήλωση με θέμα: «Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες»

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκδήλωση με θέμα: «Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες»

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκδήλωση με θέμα: «Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες»

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκδήλωση με θέμα: «Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες» – Στην εκδήλωση με θέμα “Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες” παρευρέθηκε χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, μαζί με τους υπ. δημοτικούς συμβούλους της “Δύναμης Ανάπτυξης” Φίλιππο Τζουμέρκα, Σάββα Ιωαννίδη, Δημήτρη Ζώγκα και Κυριάκο Μαϊόπουλο.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Βουτζά «Η Πρόοδος», ο Αθλητικός Σύλλογος Ν. Βουτζά “Η Πρόοδος” και το Δίκτυο Πολιτών και Φορέων από τον Βαρνάβα έως τον Βουτζά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έκανε σαφές ότι ορισμένοι Δήμοι τα έχουν καταφέρει.

εκδήλωση
#image_title


Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «η σύγκριση μεταξύ των συστημάτων διαχείρισης απορριμμάτων του δικού μας δήμου και του ΒΒΒ είναι αποκαρδιωτική.»
Δυστυχώς ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου για μια ακόμη φορά ήταν απών και δεν άκουσε τους κατοίκους του Νέο Βουτζά, ενω δύο αντιδήμαρχοι που παραβρέθηκαν δεν παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και ούτε ζήτησαν το λόγο για να αναφερθούν σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων. Άραγε γιατί;
Εμείς στη «Δύναμη Ανάπτυξης», πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αγώνας για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένας συλλογικός και μας αφορά όλους.

Στο τέλος, τόνισε «Αναγνωρίζουμε τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης και δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε αποτελεσματικές και βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες του δήμου μας.»

εκδήλωση
#image_title

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…