Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης μέλος της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης»

Καλπογιαννάκης

Σε πρόσφατη ανάρτηση του Facebook, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», Ανδρέα Βασιλόπουλος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Καλπογιαννάκη η οποία έγραφε:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης μας, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης εντάχθηκε στην ομάδα της «Δύναμης Ανάπτυξης».

Πολλοί από τους συμπολίτες μας γνωρίζουν ήδη τις επιτυχίες του Αλέξανδρου στον αθλητισμό. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοσανίδα, στην Ολυμπιάδα Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες το 2018 και σήμερα αγωνίζεται στην κατηγορία IQFOIL.

Ο Αλέξανδρος όμως διακρίνεται και στον “ακαδημαϊκό” στίβο. Είναι φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτό όμως που βρήκαμε ως κοινό στόχο είναι το όραμά του να παρακινήσει τους νέους να βγουν στη φύση και ασχοληθούν με τα θαλάσσια σπορ, πρωταγωνιστώντας ως αθλητής και μέλος του Ναυταθλητικού Ομίλου “Οδυσσέας”.

Ως μέλος της «Δύναμης Ανάπτυξης», ο Αλέξανδρος θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην οργάνωση και υλοποίηση δράσεων που σχετίζονται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την αξιοποίηση της θάλασσας ως στρατηγικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Οι μοναδικές του εμπειρίες, οι γνώσεις αλλά κυρίως οι διασυνδέσεις που έχει εξασφαλίσει με την έως σήμερα πορεία του μας βοηθούν στο σχεδιασμό ενός πρωτόγνωρου αθλητικού προγράμματος που θα αγκαλιάσει μικρούς και μεγάλους λάτρεις της φύσης.

Καλωσόρισες Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ για την προθυμία σου να υπηρετήσεις τον δήμο μας και ανυπομονώ να συνεργαστούμε.”

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/bbXr1oornq4 Στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Ευάγγελος Αλμπάνης εξελέγη μέλος, ως προτεινόμενος από την Παράταξή του, ενώ έχει να επιδείξει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία…

https://youtu.be/k1fIXgSAumw Αξιόλογος και αυθεντικός χοροδιδάσκαλος από την Κρήτη o Γιάννης Μεγαλακάκης. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της κρητικής παράδοσης, ο Γιάννης Μεγαλακάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του On Camera «Εν…

https://youtu.be/F94ngpOCEhM Την Παρασκευή 26/01/2024 το OnCamera.gr βρέθηκε στο National Event του Climate Pact. Στη κάμερα μας μίλησαν:H συντονίστρια της χώρας για την Ελλάδα για το EU Climate Pact και Διευθύνουσα…