Νέο Κόμμα Λοβέρδου για τις Ευρωεκλογές

Νέο Κόμμα Λοβέρδου για τις Ευρωεκλογές

Νέο Κόμμα Λοβέρδου για τις Ευρωεκλογές

Προσβολή

Το κόμμα που αναμένεται να ανακοινώσει τον Μάρτιο, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ό,τι του απομένουν ορισμένα διαδικαστικά και οργανωτικά βήματα για τις επίσημες ανακοινώσεις, όμως το νέο κόμμα είναι γεγονός. «Θα κάνω τώρα κόμμα για τις ευρωεκλογές και θα είμαι υποψήφιος. Το κόμμα θα τοποθετείται στο κέντρο ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σχετικά με την ονομασία του νέου του κόμματος, ανέφερε πως προσπάθησε να κατοχυρώσει τα ονόματα «Κέντρο» ή «Εμπρός» αλλά ήταν ήδη «πιασμένα». Ωστόσο επέλεξε να τοποθετηθεί και στις φήμες που κυκλοφόρησαν τους προηγούμενους μήνες και τον ήθελα στη Νέα Δημοκρατία. Ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ η προοπτική ένταξης του καθώς ποτέ δεν του έγινε σχετική πρόταση. «Δεν υπήρχε ποτέ θέμα να κατέβω υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία. Αυτό που είχα πει είναι ότι οι φίλοι μου και άνθρωποι που με συναντούσαν στον δρόμο που έλεγαν να κατέβω με την Νέα Δημοκρατία όμως δεν είχα μιλήσει για τα δικά μου σχέδια. Από την Νέα Δημοκρατία δεν μου έγινε ποτέ πρόταση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…