Νέα υψηλά 10ετίας Γενικού Δείκτη στο Χρηματιστήριο

Νέα υψηλά 10ετίας Γενικού Δείκτη στο Χρηματιστήριο

Νέα υψηλά 10ετίας Γενικού Δείκτη στο Χρηματιστήριο

Στην παραμονή ή ακόμη και στην προσπέραση των υψηλών σχεδόν 10ετίας στοχεύουν οι επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εκμεταλλευόμενοι τη θετική συγκυρία με τις μαζικές επιχειρηματικές εξελίξεις και με την έντονη κινητικότητα των τραπεζών, που βγήκαν στις αγορές με εκδόσεις ομολόγων.

Στις 15 συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τον Ιανουάριο (11 ανοδικές και 4 πτωτικές), το Χ.Α. έχει καταγράψει «άλμα» άνω του 4,5%. Στις 15 του τρέχοντος μήνα ο Γενικός Δείκτης «χτύπησε» υψηλό 118 μηνών, καθώς οι 1.353,46 μονάδες αποτελούν το υψηλότερο σημείο από τον Μάρτιο του 2014.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βαρύτερα σταθμισμένος τραπεζικός δείκτης, ο οποίος παραμένει σε κοντινή απόσταση από τις 1.154 μονάδες (κλείσιμο 12ης Ιανουαρίου), που αποτελούν υψηλό περίπου 7 ετών.

Στην έναρξη της συνεδρίασης της Τρίτης (23/1), ο Γενικός Δείκτης ξεπερνά ήδη το προαναφερθέν υψηλό 10ετίας και ενισχύεται κατά σχεδόν 3 μονάδες ή 0,22% στις 1.354,55 μονάδες.

Πηγή newmoney.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…