Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός

ΟΠΕΚΑ

«Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται για 4η φορά. Όσοι αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, από την 1η Απριλίου θα λαμβάνουν 830 ευρώ. Μιλάμε για μία αύξηση 50 ευρώ», θριαμβολόγησε ο πρωθυπουργός κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στον απόηχο των τεκταινόμενων στη Βουλή και με εμφανή την προσπάθεια του Μαξίμου να αλλάξει την ατζέντα.

«Η συνολική αύξηση μαζί με τις προηγούμενες φτάνει το 27%, ενώ παραμένει ο στόχος στο τέλος της τετραετίας να φτάσει τα 1.500 ευρώ», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, ξεκίνησε την τοποθέτησή του με αναφορές στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, λέγοντας ότι «τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα ανταγωνίζονται σε τοξικότητα όσο οδεύουμε προς τις ευρωεκλογές», επαναλαμβάνοντας τα περί πολέμου που δέχεται η κυβέρνηση από συμφέροντα.

Η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου διεξάγεται στον απόηχο των τεκταινόμενων στη Βουλή και με εμφανή την προσπάθεια του Μαξίμου να αλλάξει την ατζέντα.

«Δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον, ο καθένας στο ρόλο του» είπε προσθέτοντας ότι «Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μεθόδευσαν την επίθεση κατά της κυβέρνησης. Πιστεύω ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ποιος είναι ειλικρινής και από την εκφορά του λόγου».

Συμπλήρωσε ότι «τον Ιούνιο κρίνεται η ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή αλλά παράλληλα θα ζυγιστεί και η πολιτική σταθερότητα και η συνέχεια μιας πορείας που αν και δύσκολη μας οδηγεί μπροστά».

Πηγή ingr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…