Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» και τις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» και τις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» και τις Ευρωεκλογές

Στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών «γιατί θα καθορίσουν πόσο ισχυρή θα είναι η φωνή της Ελλάδας τα επόμενα 5 χρόνια», στο νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου» για το οποίο αναζητούνται χρηματοδοτικοί πόροι, αλλά και στα μέτρα που λαμβάνονται για το δημογραφικό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου.

Παράλληλα άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση λέγοντας «αν υλοποιούσαμε έστω και ένα μέρος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα μπαίναμε αυτομάτως σε επιτήρηση» ενώ ειδικά για τον κ. Κασσελάκη υπενθύμισε ότι «δεν έχει κριθεί πουθενά, εγώ εκλέγομαι 20 χρόνια βουλευτής και το πόθεν έσχες μου έχει ελεγχθεί

«Οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες γιατί θα καθορίσουν πόσο ισχυρή θα είναι η φωνή της Ελλάδας τα επόμενα 5 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό η Ελλάδα να προσέλθει όσο πιο ισχυρή σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Η ΝΔ έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαπραγματευθεί και όσο πιο δυνατή η ΝΔ τόσο πιο καλά μπορεί να διαπραγματευτεί» είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας τη συνέντευξη.

«Επειδή είναι εθνική κάλπη και επειδή η αντιπολίτευση τις έχει μετατρέψει σε άτυπο δημοψήφισμα, όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ το βράδυ της 9ης Ιουνίου τόσο δεν θα μπορεί να επιτρέψει στον οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την πορεία της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων. Κάθε κάλπη είναι μια ευκαιρία να τοποθετηθούν οι πολίτες. Ούτε δυσκολίες θα κρύψουμε ούτε θα βάλουμε προβλήματα κάτω από το χαλί» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε ότι «η ακρίβεια είναι παντού το σημαντικότερο πρόβλημα. Εδώ στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι πιο έντονο γιατί βγήκαμε από μια υπερδεκατή κρίση. Εμείς έχουμε κάνει μια σειρά παρεμβάσεων και τον τελευταίο μήνα η κατάσταση φαίνεται να πηγαίνει κάπως καλύτερα. Αρχίζουμε να βλέπουμε μειώσεις στις τιμές, έχουμε βάλει αρκετά πρόστιμα. Αυτό που διεκδικούμε με τις παρεμβάσεις είναι μεγαλύτερη διαφάνεια στις τιμές».

Αναφερόμενος, δε, στην επιστολή που έστειλε στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τις πολυεθνικές είπε ότι «θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Θέλω να θέσω την πρόεδρο της Κομισιόν, την οποία στηρίζουμε ανεπιφύλακτα, προ των ευθυνών της για την επόμενη 5ετια».

Στο πλαίσιο αυτό σχολίασε «μου κάνει εντύπωση πώς μια πρωτοβουλία με εθνικό χαρακτήρα αντιμετωπίστηκε υποτιμητικά από την αντιπολίτευση. Γιατί να μην συμφωνήσουμε να πάμε στις Βρυξέλλες με μια εθνική γραμμή. Εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε πότε μια πρωτοβουλία έχει εθνικό και όχι κομματικό χαρακτήρα. Ρωτάω: αν συμφωνούν οι πολίτες με μια τέτοια πρωτοβουλία ποιο κόμμα εμπιστεύονται για την επόμενη ημέρα να το κάνει;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…