Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, στους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, στους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, στους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Η τελευταία σχολικής σας χρονιά ολοκληρώθηκε και μαζί η δευτεροβάθμια εκπαίδευσή σας, και γι’ αυτό σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μπροστά σας, όμως, έχετε έναν δύσκολο αγώνα, αυτόν των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Θα ήθελα ολόψυχα να σας μεταφέρω τη θετική μου ενέργεια, ευχόμενος στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε μια δύσκολη δοκιμασία, που όμως είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους κόπους σας και τις θυσίες σας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας σας.

Εφοδιαστείτε λοιπόν, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και δώστε τη μάχη με συγκέντρωση και επιμονή. Μην αφήσετε την πίεση, το άγχος και την κούραση να σας καταβάλουν τις επόμενες ημέρες. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τη μεγάλη προσπάθεια που έχετε κάνει, εσείς και οι οικογένειές σας, για να φτάσετε έως εδώ, και είμαστε δίπλα σας με τις καλύτερες σκέψεις και ευχές μας.

Και να μην ξεχνάτε, η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι μια καλή ευκαιρία, αλλά δεν θα είναι η μοναδική στην ζωή σας και δεν κρίνεστε ως άνθρωποι.

Οι δυνατότητές σας και οι ικανότητές σας είναι τεράστιες, πιστέψτε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και είναι σίγουρο ότι θ’ ανταμειφθείτε.

Καλή Επιτυχία !

Ανδρέας Κτενάς
Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…