Μάτι: Λίγο πριν… την αυλαία της Εθνικής Τραγωδίας. – video

Επτά χρόνια μετά το ολοκαύτωμα στην ευρύτερη περιοχή Μάτι της Ανατολικής Αττικής, πέφτει η «αυλαία» του δικαστικού «μαραθωνίου».

«Ένα Δικαστικό Έγκλημα βαίνει προς ολοκλήρωση» επιμένει ο κ. Γιάννης Οικονομίδης, επιζών της τραγωδίας του 2018 και πρώην κάτοικος Ματιού, αφού το σπίτι του έγινε στάχτες και ο ίδιος αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Αθήνα.

Καλεσμένος της εκπομπής «Εν αρχή ην ο Λόγος» του On Camera ο κ. Οικονομίδης πιάνει το νήμα της υπόθεσης από την αρχή, από τις πρώτες εκείνες τραγικές ώρες που οι συμπολίτες μας έχαναν τη ζωή τους, μέχρι και σήμερα, που η Δίκη φτάνει στο τέλος της, μετά την αγόρευση του Εισαγγελέα.

Μία εκπομπή/συνέντευξη γροθιά στο στομάχι, συναισθηματικά φορτισμένη στον απόλυτο βαθμό, για τον αγώνα ενός συμπολίτη μας, του οποίου η ζωή άλλαξε άρδην μέσα σε λίγες ώρες.

Μάτι
Μάτι: Λίγο πριν… την αυλαία της Εθνικής Τραγωδίας. - video 2

«Ο όρος “Εθνική Τραγωδία” έχει χάσει την αξία του» δηλώνει ο Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος -μεταξύ άλλων επιζώντων- αφιερώνει πλέον, την ψυχή και τις δυνάμεις του, στην προσπάθεια απονομής Δικαιοσύνης, σε μία χώρα όπου η ατιμωρησία αξιωματούχων/υψηλά ιστάμενων προσώπων/υψηλόβαθμων δημόσιων λειτουργών, έχει φτάσει να είναι… «εθνικό σπορ!».

Δείτε την εκπομπή σε:
Facebook https://fb.watch/qscR2IkDlO/
Youtube https://youtu.be/ilT59e-a4GY
Site https://oncamera.gr/?p=63960

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…